Skip to main content
Suoramainonta mediana

Osoitteeton jakelu kannattaa aina kohdistaa sille alueelle, missä potentiaaliset asiakkaat asuvat. Tämä on helppoa, koska kaupunginosat ja postinumerot jakautuvat SSM:lla pieniin, korttelinkokoisiin jakelupiireihin koko maassa. Piireihin voi kuulua kerros -ja pientaloja sekä myös liikeyrityksiä. SSM:n asiakkaana voit päättää itse kenelle näet tärkeäksi jakaa mainontaa ja kenet haluat tavoittaa.

Lue lisää suoramainonnasta mediana »

Palvelut mainostajille

Asiakkaan tyytyväisyys ja ostamisen helppous on meille tärkeä asia. Jaamme tuotteita aina pienestä esitteestä isompiin katalogeihin. Jakelumäärä voi olla pienimmillään 200 tai tarpeen mukaan jopa kaksi miljoonaa kappaletta. Asiakasta palvellaan henkilökohtaisesti, niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Yrityksemme on nopea ja joustava.

Tutustu palveluihimme mainostajille »

Yhteystiedot

Valtakunnallisissa suoramainoskampanjoissa saat palvelua Vantaalla sijaitsevalta- valtakunnalliselta myynniltä. Tämän lisäksi paikallisissa jakeluyhtiöissä sinua palvelevat oman alueensa tuntevat suorajakelun asiantuntijat.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme »

Valmissuora

Suoramainoskampanja sisältää eri työvaiheita kuten jakelualueen ja mainoksen suunnittelun, painatuksen, kuljetukset sekä kampanjan jälkiseurannan. Asioidessasi kanssamme voit valita, mitkä työvaiheet haluat tehdä itse ja mitkä annat meidän tehtäväksi. Valmissuorapalvelussa riittää, että sinä päätät ajankohdan jakelulle ja sen, mitä haluat myydä tai mainostaa. Me autamme sinua toteutuksessa toiveidesi mukaan, aina ideasta postiluukkuun saakka.

Tutustu vaivattomaan valmissuorapalveluumme »

Yhteystiedot

Tilaa suora tai pyydä tarjous

Suora.net-kampanjasuunnittelutyökalu