Koronatiedotteen jakelu kotitalouksille osoitteettomana jakeluna

Suomen Suoramainonta -ketjun alueellinen jakeluyhtiö toimittaa Sosiaali- ja terveysministeriön koronatiedotteen osoitteettomana jakeluna kaikkiin kotitalouksiin, myös
mainos- ja/tai ilmaisjakelukiellon tehneisiin talouksiin.

Jakelu tulee etenemään eri tahdissa eri puolilla maata. Kuori jaetaan Manner-Suomessa aikavälillä 2.4. – 9.4.2020 ja Ahvenanmaalla 8.4.2020. Jakelu pääkaupunkiseudulla alkaa 2.4. ja pääjakelupäivä muualla Suomessa on 8.4.

Mitä teen, jos en ole saanut tai huomannut talouteemme tarkoitettua tiedotetta?

Suomen Suoramainonta -ketjun jakeluyhtiöissä tiedotetta jakaa lähes 6 000 jakajaa. Jakelussa voi esiintyä yksittäisiä ja tilapäisiä jakeluhäiriöitä jakelupäivien aikana mm. sairastumisista ja jakajavaihdoksista johtuen. Osoitteettomat tuotteet jaetaan niiden jakelupäivinä klo 21 mennessä, tiedotteen viimeinen jakelupäivä on 9.4.2020. Päivittäiseen jakeluaikaan vaikuttavat muun muassa kulloinenkin päivittäinen jakelumäärä, sääolosuhteet sekä jakelureittien mahdolliset muutokset.

Voit lukea viranomaisten uusi koronavirus - COVID19 -tiedotteet alla olevista linkeistä:

THL Kansalaiskirje saate
THL Kansalaiskirje
THL Kansalaiskirje Toimintaohjeita yli 70-vuotiaille

Pahoittelemme, että koronainformaatiomme ei ole tavoittanut aivan kaikkia. Kirjeen täydennysjakelua ei kuitenkaan enää tehdä, sillä tilanteen muuttuessa osa ohjeistuksesta on vanhentunut. Ajantasaiset ohjeet löytyvät THL:n sivuilta osoitteesta thl.fi/koronavirus. Koronan oirearvion voi tehdä osoitteessa omaolo.fi.

 

Voit lukea viranomaisten uusi koronavirus - COVID19 tiedotteet alla olevista linkeistä

THL Kansalaiskirje saate
THL Kansalaiskirje
THL Kansalaiskirje Toimintaohjeita yli 70-vuotiaille